EN BOENDEMILJÖ
MED EXTRA ALLT

VÄLKOMMEN TILL ETT SOLIGARE LÄGE

Vad var det nu den gamla Hollywoodstjärnan Mae West sa: ”För mycket av det goda kan vara underbart”. Hon kunde ha syftat på Skimra.

För oavsett om du tittar in i ett av de fyra kajhusen, lägenheterna på plan 2-7 eller penthousen på plan 8-9, så erbjuder Skimra ett boende som i sitt soliga sydvästläge kan fresta de mest kräsna.

SPJUTSPETSTEKNIK

Med den senaste tekniken inom allt från ventilation och värmesystem till vitvaror, solavskärmning, belysning, ljud, larm och lås är varje lägenhet förvandlad till ett smart hem som på punkt efter punkt gör livet så mycket enklare.

Allt styrs via mobil eller surfplatta, där man kan kontrollera ljudanläggningen, tända och släcka lampor, dra för gardinerna, visa vem som ringer på porttelefonen och låsa upp dörren eller boka tider till bastu och spa. Helt enkelt ett smartare sätt att kombinera bekvämlighet med högsta säkerhet.

EXKLUSIVA MATERIALVAL

Standarden i Skimra är på toppnivå, pendlande någonstans mellan ”bättre” och ”bäst”. Inredningsarkitekten har skapat en innemiljö med skräddarsydd design av såväl tv-hylla som bokhyllor och garderober. Fiskbensparkett, gaskamin, granitkeramik och träribbsväggar är andra trivselskapande detaljer.

MYS VID GASKAMINEN

Lägenheterna skapar öppna sociala ytor genom att det topputrustade köket har naturlig kontakt med vardagsrummet. En gasdriven eldstad i merparten av lägenheterna sprider trivsam stämning under årets mörka månader.

MORGONSTUND HAR GULD I MUND

Det stora sovrummet har direkt ingång till ett generöst utrustat och helkaklat badrum. Wc samt bad- och tvättrum är självklart också utrustade enligt högt ställda krav på komfort och estetik.

KAJHUSEN

Skimras fyra kajhus erbjuder ett stadshusliknande boende på bästa läge - tre av dem är på 158 m2 medan ett är på hela 179 m2. Med två plan, två ingångar och upp till 49 m2 utemiljö fördelat på tre balkonger och en solig uteplats mot sydväst är det här ett frestande alternativ för alla som vill bo som i ett hus, fast mitt i stan.

Den södra delen av bottenvåningen i kajhusen har en naturlig öppenhet mot kajpromenadens folkliv, medan de inre delarna och övervåningen blir mer privata. Alla har dessutom en egen uteplats med förmiddagssol mot den lummiga innergården.

LÄGENHETERNA

Skimra erbjuder Malmös mest attraktiva lägenheter med ljusa och generösa ytor och kvalitetsval in i minsta detalj. Om vi tittar in i lägenheterna på våning två till sju kan man välja mellan två till fyra rum och kök i storlekar från 45 till 114 m2.

Här konstaterar man snabbt att kombinationen av hög standard och de fria utblickarna i olika väderstreck skapar en sällsynt exklusiv känsla. De flesta lägenheterna är genomgående och bjuder därför på generösa
ljusinsläpp genom de upp till 2,40 meter höga glaspartierna.

PENTHOUSEN

På åttonde och nionde våningen väntar fem spektakulära penthousevåningar på 3-5 rum och kök och från 107 till 183 m2 boendeyta. Här bjuds det på en svårslagen utsikt genom de 10-15 meter långa panoramaglasen i sydväst.

Dessutom finns här extra stora takterrasser i flera väderstreck – från 58 upp till svindlande 115 m2 - med möjlighet att skapa uterum som garanterat inte liknar något annat i regionen.

Och förutom ett boende som i dubbel bemärkelse måste beskrivas som ett toppläge ger penthouselägenheterna också förtur till de reserverade parkeringsplatserna i det underjordiska garaget. Det kostar att ligga på topp. Men det ger en del också.