HÄR FÅR ALLA SIN
DEL AV LIVETS GODA

VÄLKOMMEN UPP TILL TAKTERRASSEN

Låt oss ta hissen hela vägen upp och börja med det kanske allra bästa. På nionde våningen väntar nämligen spa-anläggningen med bastu och jacuzzi intill ett relaxrum - båda bokningsbara via appen.

Här finns också en stor takterrass som vetter åt sydväst och bjuder på en bländande utsikt. Med en grön och lummig miljö samt flera sittlounger är detta en verkligt trivsam mötesplats.

STIG IN I DITT EGET HOTELL

Oavsett vilken lägenhetsstorlek man väljer bjuder Skimra på gemensamma utrymmen som i likhet med allt annat gör att tillvaron glittrar lite mer. Det märks redan när man kommer in i entréplanets hotelliknande lounge, där en soffgrupp och bord hälsar såväl boende som besökare välkomna.

BUTIK, BAR ELLER RESTAURANG

Förutom de fyra kajhusen utgörs entréplanet av två kommersiella lokaler på ca 125 och 147 m2, som kan utformas efter önskemål – som skräddarsydda för en butik eller varför inte en ostronbar med slottsutsikt intill kanalen?

KÄLLARPLANET

I källarplanet finns garage med 37 bilplatser, laddstationer, ellådcykelpool, bilpool, mc-parkeringar och en cykelverkstad. Här finns också förråd till de flesta lägenheterna. Ytterligare tre bilparkeringsplatser för boende i Skimra finns på kvartersgatan.